28/06/2024

Великий закон - великої держави!

Вже в третє ми відзначаємо річницю прийняття Основного закону нашої держави в умовах воєнного стану.
Наша боротьба проти ворога триває.
Даючи відсіч агресору, ми продовжуємо рішуче відстоювати наші цінності, наше право на життя і свободу, усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція і на яких будується сучасна правова держава.
Щодня кожен із нас боронить Україну на своєму фронті.
Історичний екскурс " Великий закон - великої держави"
Народний дім - бібліотека с.Червоне 
28.06.2024 р.
Разом до перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!

22/06/2024

Ніжна чистота зеленого затишшя

 Похід за польовими квітами до свята Трійці

 "Ніжна чистота зеленого затишшя"

Народний дім - бібліотека с.Червоне 21.06.2024 р.
















16/06/2024

Тато, таточку, татусю, я до тебе пригорнуся!

Таточку любий, таточку милий, Ти – моя радість, підтримка в житті! Хочу, щоб був ти завжди щасливий, Зичу здоров’я тобі в майбутті! До Дня батька шлем щирі вітання! З нагоди відзначення цього свята, хочемо щиро привітати наших татусів, подякувати їм за захист, любов і підтримку та хочемо подарувати вам це онлайн-привітання "Тато, таточку, татусю, я до тебе пригорнуся"! Народний дім-бібліотека с. Червоне 16.06.2024 р.

11/06/2024

Не впускаймо у серце зневіру!

 Є в української нації найбільший герой, який зазнав найжорстокіших нападів і якого росіяни намагалися знищити у першу чергу, бо знали, що ним ми нездоланні.

Це- наша мова.

( В. Шкляр)

До дня народження українського письменника в бібліотеці с.Червоне спільно з Народним домом оформлено книжкий вернісаж "Не впускаймо у серце зневіру!"

11.06.2024 р.






06/06/2024

Для чого потрібно читати

 Сьогодні до нашої бібліотеки завітали учні 3 класу з класним керівником Л.Б. Войтків на бібліоекскурс "Для чого потрібно читати".  Дітки переглянули цікавий відеоролик про перевагу тих, хто читає, а також запаслися  цікавими книгами на канікули.

Народний дім - бібліотека с.Червоне 

06.06.2024 р.










04/06/2024

Дитячі долі в полум'ї війни

 Сьогодні до нашої бібліотеки завітали учні 5 класу Червоненського ЗЗСО І- ІІІ ст. з класним керівником О.М.Клімак на Годину- спомин "Дитячі долі в полум'ї війни". Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загинувших дітей від російського агресора.

   А також діти із задоволенням прослухали розповідь про цікаві та нові книги, які можуть використати для читання на канікулах.

Народний дім - бібліотека с.Червоне.

04.06.2024 р.













02/06/2024

Світлішає на світі, коли радіють діти

Ось ми дочекались літа, Перше червня - ваша втіха, Бо цей день у всьому світі, Приурочили нашим дітям! Все навкруги у квітах, Променів сонця багато - На планеті Земля наші діти Відзначають нині свято. Розважальна вікторина "Світлішає на світі, коли радіють діти." До Міжнародного дня захисту дітей. 02.06.2024р.